Over Stijnson BVBA

Stijnson BVBA is in 2001 opgericht door Wilfrid Richard Edmond Roelens en later overgenomen door Hayati Yaman en Murat Gurbuz.

Jaren lange vriendschap en ervaring in de schoonmaak wereld heeft geleid om deze 2 zijn vriendschap verder te zetten in onderneming dus in Stijnson. Ze zien de gebreken en noden van de schoonmaaksector waardoor ze juist weten wat er te doen valt. Dit alles met oog op kwaliteit, milieu en leefomgeving door gebruik van meest milieuvriendelijke producten.

Stijnson is een relatief jong bedrijf dat geleid wordt door Ervaren professionals.

Dit betekent dat de medewerkers ook opgeleid worden vooraleer ze op het werkvloer komen.

We werken professioneel en garanderen een kraaknet eindresultaat.

Hierdoor wordt er kwaliteit werk geleverd met als gevolg de klant als wij als bedrijf content erover kunnen zijn.

Visie

“Met als specialisatie in schoonmaak willen we met de nodige kennis en ervaring uw zorgen over schoonmaak volledig van u overnemen. Hierbij streven we naar een duurzame relatie met de klant waarbij de klant centraal staat en de wensen van de klant en klanttevredenheid topprioriteit is.”


Voordelen van samenwerken met Stijnson

✅ ideaal prijs en kwaliteit verhouding

✅ Transparantie

✅ Professioneel opgeleid en zelfstandig werkend Nederlandstalig personeel.

✅ Flexibiliteit

✅ 7/7 en 24/24 dienst

✅ Open communicatie

Voor een optimaal resultaat en werking is het best om het werk ter plekke te analyseren en kostenraming op basis daarvan te maken. Dit om de meest voorkomende communicatiefout te verminderen en ook omdat elk situatie verschillend is.

Onze kernwaarden

Onze diensten

Als bedrijf zijn we actief in alles aspecten van schoonmaak hier enkele voorbeelden:

Schoonmaak bouw en/of renovatie, kantoor, winkelketens, ziekenhuizen, fabrieken, speciaal, vrachtwagens, auto’s

Eigenschappen

Als jong bedrijf zijn we dynamisch, flexibel en open mind ingesteld maar hebben toch de nodige ervaring om de werken professioneel aan te pakken met de nodige kwaliteit. Ook worden onze medewerkers professioneel opgeleid vooraleer ze op het werkvloer komen.

Onze kenmerken

Als jong bedrijf zijn we dynamisch, flexibel en open mind ingesteld maar hebben toch de nodige ervaring om de werken professioneel aan te pakken met de nodige kwaliteit.

Ook worden onze medewerkers professioneel opgeleid vooraleer ze op het werkvloer komen. Dit betekent concreet voor u een werk zonder zorgen!

Schoonmaak
Tuinonderhoud
Bouw
landscaper-homepage-work-02